chattà.ch – cudeschs, cds, dvds, paginas d’internet e bler auter en rumantsch grischun.

chattà.ch è ina banca da datas che rimna e collia texts ed autras materialias en rumantsch grischun. Tut ils dretgs èn resalvads a las auturas/auturs dals cuntegns.

Redacziun: info@chatta.ch
Realisaziun grafica: Fry&Partner, Turitg/Mustér
Realisaziun tecnica: Somedia AG, Cuira
Homepage: chattà.ch

Online dapi il schaner 2007
 
Dossiers
Texts
Broschuras
Publicaziuns
Tablet
Video
Audio
Notas
Applicaziuns
Homepages
Internet
Stories rtr
Logos ed inscripziuns
Products / diversa

SCUVRAMUND – dossiers tematicsMAGLIACUDESCHS – blog da lectura

 
  Hotellaria e gastronomia stampar
 
""


1 - 7 da 7


Stgier, Gion Nutegn. «A lunga vista fa quella strategia donn». Gastro Grischun: Radunanza da delegads. En: La Quotidiana 10-4-2018, p. 2. Download pdf
 
Müller, Rafael (red.). «È quai l’ustaria da capuns?» [Ustieras e hoteliers dal Surmeir raquintan da lur manaschi da lavur]. Story tar: Marella 11-2-2018. Download pdf
Link
 
Stgier, Gion Nutegn. «Noss products han lur valur». Hotelleriesuisse Grischun: Radunanza da delegads a Claustra. En: La Quotidiana 5-2-2018, p. 2. Download pdf
 
Stgier, Gion Nutegn. «Jau recumond da mantegnair ils pretschs». Hotelleriesuisse Grischun. En: La Quotidiana 2-2-2018, p. 2. Download pdf
 
Stgier, Gion Nutegn. Art culinaric da la classa superiura. San Murezzan: Festival per gourmets. En: La Quotidiana 23-1-2018, p. 12. Download pdf
 
Stgier, Gion Nutegn. Tge per ina cucagna culinara. San Murezzan: Avertura dal Festival per gourmets. En: La Quotidiana 15-1-2018, p. 10. Download pdf
 
Stgier, Gion Nutegn. «Hajas chapientscha per noss giavischs». Gastro Grischun ed il Cussegl grond. En: La Quotidiana 6-12-2017, p. 12. Download pdf
 
Stgier, Gion Nutegn. Onur per duas chasas da gronda classa. «Ratings» d’hotels: Vista grischuna. En: La Quotidiana 24-10-2017, p. 12. Download pdf
 
Stgier, Gion Nutegn. Gourmets stattan bain tar nus. Il «Gault Millau 2018» è cumparì. En: La Quotidiana 3-10-2017, p. 2. Download pdf
 
Stgier, Gion Nutegn. «Gastronoms èn multitalents». Gastro Grischun: Radunanza 2017. En: La Quotidiana 4-4-2017, p. 2. Download pdf
 
21 - 30 da 128





Actualisaziun: 13.12.2024