| | Stgier, Gion Nutegn. «A lunga vista fa quella strategia donn». Gastro Grischun: Radunanza da delegads. En: La Quotidiana 10-4-2018, p. 2.
| | Download pdf |
|
| | Müller, Rafael (red.). «È quai l’ustaria da capuns?» [Ustieras e hoteliers dal Surmeir raquintan da lur manaschi da lavur]. Story tar: Marella 11-2-2018.
| | Download pdfLink |
|
| | Stgier, Gion Nutegn. «Noss products han lur valur». Hotelleriesuisse Grischun: Radunanza da delegads a Claustra. En: La Quotidiana 5-2-2018, p. 2.
| | Download pdf |
|
| | Stgier, Gion Nutegn. «Jau recumond da mantegnair ils pretschs». Hotelleriesuisse Grischun. En: La Quotidiana 2-2-2018, p. 2.
| | Download pdf |
|
| | Stgier, Gion Nutegn. Art culinaric da la classa superiura. San Murezzan: Festival per gourmets. En: La Quotidiana 23-1-2018, p. 12.
| | Download pdf |
|
| | Stgier, Gion Nutegn. Tge per ina cucagna culinara. San Murezzan: Avertura dal Festival per gourmets. En: La Quotidiana 15-1-2018, p. 10.
| | Download pdf |
|
| | Stgier, Gion Nutegn. «Hajas chapientscha per noss giavischs». Gastro Grischun ed il Cussegl grond. En: La Quotidiana 6-12-2017, p. 12.
| | Download pdf |
|
| | Stgier, Gion Nutegn. Onur per duas chasas da gronda classa. «Ratings» d’hotels: Vista grischuna. En: La Quotidiana 24-10-2017, p. 12.
| | Download pdf |
|
| | Stgier, Gion Nutegn. Gourmets stattan bain tar nus. Il «Gault Millau 2018» è cumparì. En: La Quotidiana 3-10-2017, p. 2.
| | Download pdf |
|
| | Stgier, Gion Nutegn. «Gastronoms èn multitalents». Gastro Grischun: Radunanza 2017. En: La Quotidiana 4-4-2017, p. 2.
| | Download pdf |
|