| | Stgier, Gion Nutegn. Gourmets stattan bain tar nus. Il «Gault Millau 2018» è cumparì. En: La Quotidiana 3-10-2017, p. 2.
| | Download pdf |
|
| | Stgier, Gion Nutegn. «Gastronoms èn multitalents». Gastro Grischun: Radunanza 2017. En: La Quotidiana 4-4-2017, p. 2.
| | Download pdf |
|
| | Stgier, Gion Nutegn. Excursiun culinara cun dus guids professiunals. Restaurant Schauenstein Farschno. En: La Quotidiana 31-3-2017, p. 9.
| | Download pdf |
|
| | Stgier, Gion Nutegn. Persvader che la lavur è fitg multifara. Hotelleriesuisse Grischun: Acziun «per plaschair disturbar». En: La Quotidiana 14-3-2017, p. 2.
| | Download pdf |
|
| | Berther, Esther (red.). Matta – pajar! – Vita d'ustiers. Story tar: Marella 26-2-2017.
| | Download pdfLink |
|
| | Stgier, Gion Nutegn. Dal luxus fin tar il pli modest. Il nov magazin per gourmets «Graubünden geht aus» è cumparì. En: La Quotidiana 31-1-2017, p. 2.
| | Download pdf |
|
| | Stgier, Gion Nutegn. «La qualitad, quella constat». Arosa: Radunanza da Hotelleriesuisse Grischun. En: La Quotidiana 30-1-2017, p. 11.
| | Download pdf |
|
| | Stgier, Gion Nutegn. Noss chantun, in eldorado per mangiabains. Il «Gault Millau» 2017 è cumparì. En: La Quotidiana 11-10-2016, p. 2.
| | Download pdf |
|
| | (anr/gns). Onur per il cuschinier engiadinais. [Reto Mathis]. En: La Quotidiana 23-3-2016, p. 2.
| | Download pdf |
|
| | (rtr). Cifras negativas tar las pernottaziuns grischunas. En: La Quotidiana 8-3-2016, p. 8.
| | Download pdf |
|