| | Rominger, Violanta (red.). Biotop cuschina. Story tar: Marella 6-3-2016.
| | Download pdfLink |
|
| | (rtr). In discurs cun Sepp Waldegg. Actualitad ed istorgia da l’hotellaria grischuna. Story tar: Cuntrasts 14-2-2016.
| | Download pdfLink |
|
| | Stgier, Gion Nutegn. Adina daplis mangiabains. San Murezzan: il 23. Gourmet Festival è a fin. En: La Quotidiana 2-2-2016, p. 2.
| | Download pdf |
|
| | Stgier, Gion Nutegn. «A blers hotels vai tut auter che bain». Hotelleriesuisse Grischun: Radunanza da delegads. En: La Quotidiana 1-2-2016, p. 2.
| | Download pdf |
|
| | Stgier, Gion Nutegn. «Nus na lain naginas subvenziuns directas». [Hotelleriesuisse Grischun]. En: La Quotidiana 29-1-2016, p. 2.
| | Download pdf |
|
| | Stgier, Gion Nutegn. Mintga piculezza ina delicatessa. San Murezzan: 23. Gourmet Festival. En: La Quotidiana 28-1-2016, p. 11.
| | Download pdf |
|
| | Cadonau, Andreas. Il president dals ustiers pretenda ina scolaziun. Il president da Gastro Grischun ha inoltrà ina incumbensa en il Cussegl grond. En: La Quotidiana 21-12-2015, p. 9.
| | Download pdf |
|
| | Stgier, Gion Nutegn. Da quai sa legran ils mangiabains. Avertura dal restaurant «Igniv by Andreas Caminada». En: La Quotidiana 15-12-2015, p. 2.
| | Download pdf |
|
| | Stgier, Gion Nutegn. «Sensibilisar la politica per nossa branscha». Gastro Grischun ed il Cussegl grond. En: La Quotidiana 9-12-2015, p. 16.
| | Download pdf |
|
| | Stgier, Gion Nutegn. Noss chantun, in paradis per mangiabains. Il «Gault Millau» 2016 è cumparì. En: La Quotidiana 6-10-2015, p. 22.
| | Download pdf |
|