chattà.ch – cudeschs, cds, dvds, paginas d’internet e bler auter en rumantsch grischun.

chattà.ch è ina banca da datas che rimna e collia texts ed autras materialias en rumantsch grischun. Tut ils dretgs èn resalvads a las auturas/auturs dals cuntegns.

Redacziun: info@chatta.ch
Realisaziun grafica: Fry&Partner, Turitg/Mustér
Realisaziun tecnica: Somedia AG, Cuira
Homepage: chattà.ch

Online dapi il schaner 2007
 
Dossiers
Texts
Broschuras
Publicaziuns
Tablet
Video
Audio
Notas
Applicaziuns
Homepages
Internet
Stories rtr
Logos ed inscripziuns
Products / diversa

SCUVRAMUND – dossiers tematicsMAGLIACUDESCHS – blog da lectura

 
  Hotellaria e gastronomia stampar
 
""


1 - 7 da 7


(rtr). Finanziaziun d'in hotel. Story tar: Co e cum 7-10-2014. Link
 
Stgier, Gion Nutegn. In nov president cun ragischs grischunas. Flem: Radunanza annuala da Gastro Suisse. En: La Quotidiana 18-6-2014, p. 2. Download pdf
 
(rtr). Viadi culinaric enturn il mund. [Food Festival a Passugg]. Story tar: Co e cum 2-5-2014. Link
 
Stgier, Gion Nutegn. Vinavant blers quitads per ils ustiers. Radunanza da giubileum Gastro Grischun. En: La Quotidiana 10-4-2014, p. 2. Download pdf
 
Bigliel, Prisca (red.). Severino Arquisch (39) Rueras/Bassersdorf: En la «hall of fame» da la cuschina svizra. Story tar: Profil 5-4-2014. Link
 
Stgier, Gion Nutegn. Quatter dis vegn fatg viva. 100 onns Gastro Grischun. En: La Quotidiana 27-3-2014, p. 2. Download pdf
 
Stgier, Gion Nutegn. Per meglierar lur maletg. Hotelleriesuisse Grischun: Acziun «per plaschair disturbar». En: La Quotidiana 21-3-2014, p. 3. Download pdf
 
(rtr). Pajar per aua da spina? Story tar: Co e cum 11-3-2014. Link
 
Stgier, Gion Nutegn. In punct culminant suenter l’auter. San Murezzan: Il 21. Gourmet Festival è a fin. En: La Quotidiana 4-2-2014, p. 2. Download pdf
 
Stgier, Gion Nutegn. «Prender dapli temp per mintga giast». Radunanza generala Hotellerie suisse Grischun. En: La Quotidiana 3-2-2014, p. 9. Download pdf
 
61 - 70 da 128





Actualisaziun: 08.01.2024