![CRESCHIDS/Economia / tecnologia/Servetschs/Turissem / hotellaria e gastronomia/](/fileadmin/material/bilder/navigaton_oben/bilder/stories_orange.jpg) | | Campell, Anna Serarda (red.). En chadafieu – in mund entir. [Ils emploiads dal Hotel Piz Linard a Lavin]. Story tar: Marella 4-4-2012.
| | Link |
|
![CRESCHIDS/Economia / tecnologia/Servetschs/Turissem / hotellaria e gastronomia/](/fileadmin/material/bilder/navigaton_oben/bilder/stories_orange.jpg) | | (rtr). Hotels – istorgias, patratgs e pensiers. Story tar: Cuntrasts 18-3-2012.
| | Link |
|
![CRESCHIDS/Economia / tecnologia/Servetschs/Turissem / hotellaria e gastronomia/](/fileadmin/material/bilder/navigaton_oben/bilder/stories_orange.jpg) | | (rtr). Aua da Val. Story tar: Il chavazzin dal di 9-3-2012.
| | Link |
|
![CRESCHIDS/Economia / tecnologia/Servetschs/Turissem / hotellaria e gastronomia/](/fileadmin/material/bilder/navigaton_oben/bilder/stories_orange.jpg) | | Rothmund, Petra (red.). Cuschinar bain, mangiar bain, baiver bain – lavur e passiun d'Andrin Willi. Story tar: Cuntrasts 19-2-2012.
| | Link |
|
![CRESCHIDS/Economia / tecnologia/Servetschs/Turissem / hotellaria e gastronomia/](/fileadmin/material/bilder/navigaton_oben/bilder/blatt_orange.jpg) | | Stgier, Gion Nutegn. «Adina ina aventura culinara». Magazin per mangiabains «Graubünden geht aus». En: La Quotidiana 27-1-2012, p. 2.
| | Download pdf |
|
![CRESCHIDS/Economia / tecnologia/Servetschs/Turissem / hotellaria e gastronomia/](/fileadmin/material/bilder/navigaton_oben/bilder/blatt_orange.jpg) | | Stgier, Gion Nutegn. Noss Chantun in parvis per gourmets. Il nov magazin per gourmets «Graubünden geht aus» è cumparì. En: La Quotidiana 24-1-2012, p. 13.
| | Download pdf |
|
![CRESCHIDS/Economia / tecnologia/Servetschs/Turissem / hotellaria e gastronomia/](/fileadmin/material/bilder/navigaton_oben/bilder/stories_orange.jpg) | | Berther, Esther (red.). La carriera en cuschina – Casa Alva a Trin. [Corsin Pally e Lucia Monn]. Story tar: Economia 11-10-2011.
| | Link |
|
![CRESCHIDS/Economia / tecnologia/Servetschs/Turissem / hotellaria e gastronomia/](/fileadmin/material/bilder/navigaton_oben/bilder/stories_orange.jpg) | | Berther, Esther (red.). Mangiar selvadi tutga tar l'atun. [Marcus ed Ignazi Schmid dal Hotel Cresta a Dieni]. Story tar: Economia 6-10-2011.
| | Link |
|
![CRESCHIDS/Economia / tecnologia/Servetschs/Turissem / hotellaria e gastronomia/](/fileadmin/material/bilder/navigaton_oben/bilder/stories_orange.jpg) | | Caprez, Anna (red.). Innovaziun fritgaivla. [Premi d'innovaziun da l'Uniun grischuna d'artisanadi e mastergn]. Story tar: Economia 30-6-2011.
| | Link |
|
![CRESCHIDS/Economia / tecnologia/Servetschs/Turissem / hotellaria e gastronomia/](/fileadmin/material/bilder/navigaton_oben/bilder/blatt_orange.jpg) | | Stgier, Gion Nutegn. Main creativs ch’ils «pitschens». Concurrenza [da Gastro Grischun] per las scolas dal stgalim aut. En: La Quotidiana 23-6-2011.
| | Download pdf |
|